keskiviikko 9. syyskuuta 2020

Blogin muodonmuutos

Minä nyt päätin, että on aika hieman uudistaa blogiani.

Olen poistanut vanhoja sivuja välilehtipalkilta ja lisännyt uusia, enemmän ammatilliselta pohjalta. Toki kädentaitoja löytyy tuolta visuaalisen markkinoinnin sivultakin, kuten kalligrafiaa.

Päivitin myös Minä-sivun kuvauksen, käykäähän lukemassa kuka minä olen. Tässä vielä katkelma tuolta sivulta:


"Tässä vuosien varrella elämä on kuljettanut minua melko kauas blogin aloituksesta. Siksi päätin nyt, että myös blogini on aika hieman muuttaa muotoaan.

Olen uudistanut blogini ulkoasua ja sivujen sisältöä ja jatkossa aion esiintyä blogissani enemmän omalla nimelläni ja kasvoillani.
Blogin nimi ja postausten tyyli tulee pysymään samana ja todellakin aion julkaista tulevia käsitöitänikin, kuten ennenkin (todellakin tähtään siihen, että käsityöt alkavat taas sujua)."


Vielä tässä on hieman viilaamista sivuston ulkoasussa. Jotain pieniä lisäyksiä teen hiljalleen. Mutta pääpiirteittäin uusi ulkoasu alkaa tuntua omalta.
Toivon, ettei tämä uudistus karkoita ketään teistä pitkäaikaisista lukijoistani. Toivon myös, että uusiakin lukijoita löytää tiensä tänne.


2 kommenttia:

 1. Syksy on oikein sopiva aika tehdä itseä miellyttäviä muutoksia, aloittaa uusia harrastuksia, tehdä käsitöitä, opiskella, korjata satoa, sisustaa, nauttia arjesta. Ahkeran opiskelun vastapainoksi käsityöt rentouttavat. Oikein hyvää syyskuuta koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on mun lempivuodenaika <3
   Kiitos, samoin teille :-)

   Poista

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3