Minä

Kuvaus päivitetty 9.9.2020 (alkuperäinen olikin jo 10 vuoden takaa).

Kuka minä olen? Siinäpä kysymys. Mutta kokeilenpa kuitenkin jotain kertoilla.
Olen Satu, vielä alle 40-vuotias maalaistyttö pohjoiselta Pohjois-Pohjanmaalta. Elämäni jaan aviomieheni ja lastemme kanssa, poika on jo 13 ja tytär 10 vuotta.
Meidän perheemme asustelee vanhahkossa omakotitalossa keskellä ei mitään, vain pihaa ja metsää ympärillämme.
Menossa pyörii mukana myös kaksi kissaa. Viiru on nyt 2,5-vuotias epileptikko ja Sisu 1,5-vuotias arkatassu. Rakkaita molemmat.

Aloitin blogini noin kymmenen vuotta sitten käsityöpäiväkirjana. Kutominen ja virkkaaminen olivat minun rakkaat harrastukseni ja henkireikäni. Puikot/ koukku sauhusivat ja lankaa kului kilotolkulla. Toki sitä piti vähän hamstratakin.
Valitettavasti jossain vaiheessa alkoivat niska-hartiavaivat tulla harrastuksen esteeksi ja käsityöt ovat jääneet ihan kokonaan taka-alalle. Edelleen omistan lankaa muutaman laatikollisen ja ison kasan puikkoja, elättelen toiveita, että joskus vielä...

Käsitöiden sijaan löysin harrastuksekseni bujoilun ja kalenterituunauksen. 
Bujoa (Bullet Journal, ajanhallintamenetelmä, muistikirja) olen tehnyt jo kolme vuotta. Teen itse kalenterini bujoon ja myös koristelen sitä mm. tarroilla ja teipeillä (tässäkin tarvitaan hieman visuaalista silmää ja kädentaitoja). Siitäkin on jotain postauksia blogissani.
Talvella tykkään käydä lumikenkäilemässä kotimme viereisellä pellolla ja kesäisin hoidan uutta, itse rakennettua kasvihuonettani.

Minulla on kaupan alan koulutus ja myyjän töitä olen tehnyt useissa eri myymälöissä monia vuosia.
Pohjakoulutuksenani on Liiketalouden tradenomi, yritystoiminnan ja markkinoinnin suuntautumisella.
Syksyllä 2019 suoritin osa-aikaisen työni ohella Markkinointiviestinnän ammattitutkinnon, visuaalisen markkinoijan osaamisalalta.
Syksyllä 2020 tuli monen sattuman kautta ajankohtaiseksi suorittaa TE-palveluiden ja Suomen Yrittäjäopiston yhteistyössä järjestämä Myynnin digiosaaja -koulutus.

Tässä vuosien varrella elämä on kuljettanut minua melko kauas blogin aloituksesta. Siksi päätin nyt, että myös blogini on aika hieman muuttaa muotoaan.
Olen uudistanut blogini ulkoasua ja sivujen sisältöä ja jatkossa aion esiintyä blogissani enemmän omalla nimelläni ja kasvoillani.
Blogin nimi ja postausten tyyli tulee pysymään samana ja todellakin aion julkaista tulevia käsitöitänikin, kuten ennenkin (todellakin tähtään siihen, että käsityöt alkavat taas sujua).

Joten hei vain, ja tervetuloa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3