keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Arm knitting -huivi. Sukkaset myös.

Jälleen Mellun hakemaa ja mulle lähettämää lankaa.
Mellu jo nämä kaksi vyyhtiä ostettuaan epäili, riittääkö näistä juuri mihinkään. Lankaa oli siis 2 vyyhtiä, 50g=50m. Eli yhteensä 100g=100m.

Tähän tää lanka oliki ihan omiaan. Just sopivan pehmoista ja kevyttä lankaa, ja viimeistelyn jälkeen jäi noin puolen metrin pätkä.
Ihana huivi, hauska tekniikka ja todella nopea tehä.

Tämän tekniikan onnistuin löytämään Susanna maalta -nimimerkin kautta. Hänhän oli viime kevään SNY-kierroksella mun salainen ystäväni.
 Tässä vielä linkki Novitan tekemään Arm Knitting -ohjevideoonKLIKS!!!

Häneltä sain myös kesäkuun paketissa kerän pehmoista ja kaunista Regian Stripemania Coloria, josta sain aikaseksi tehä pojalle sukat.
Lankaa jäi vielä vajaa puoli kerää...Tämmöstä tänään, jotain muuta seuraavalla kertaa ;-)


8 kommenttia:

  1. Hyvä keksintö! Ja kaunis huivi tuli ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti sulle avusta noitten lankojen kans. Ilman tätä lankaa en varmasti olis tullu käsivarsineulontaa kokeilleeksi :-D

      Poista
  2. Kun haluat lisää lankaa niin se kun ilmoittaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mutta katotaan taas sitte ku tarve iskee (tai ne hurjat mahtavat alet) :-D

      Poista
  3. Kiva huivi! Käsivarsineulonta on kyllä kiva ja nopea tekniikka. Pitänee tehdä muutama tuubihuivi pukinkonttiinkin. Mainiot sukat teit pojallesi. Kiva kuulla, että lanka oli mielestäsi ja pääsi käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Regian Stripemania on ihanaa lankaa. Samoin oli se samassa paketissa tullut Fluormania. Ihan oman perheen käyttöön pääsivät molemmat ;-)

      Poista
  4. Hiphei, lokakuun paketti lähti kustin poljettavaksi tänään! Siinä ei mukana ole itsetehtyä juttua kun se juttu on vielä puikoilla....laitellaan se sit joskus tulemaan :)

    Sny nro 7

    VastaaPoista

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3