perjantai 4. joulukuuta 2020

Kiirettä on pidellyt!

Heippa vain, täällä ollaan!

Myynnin digiosaaja -koulutus on nyt suoritettu. Ihan mahtavia oppeja sain kouluttajilta ja työharjoittelu Metkatuotteella oli aivan hurjan mahtavaa aikaa! Paljon sain opetella ja tehdä, hyvin monipuolisesti! Olisin voinut mielelläni jatkaa harjoittelua vaikka vuoden loppuun saakka.

Elämäni on koulutuksen ja työharjoittelun myötä tullut käännekohtaan. Työpaikka on tällä hetkellä hyvin epävarma. Olen ajatellut tämän joulukuun nyt ottaa ihan rauhassa ja elää hetkessä, olla läsnä. Tehdä sitä, mitä milloinkin mieleni tekee. Tammikuussa tieni Suomen Yrittäjäopistolla jatkuu! Lähden suorittamaan verkkokoulutuksena Yrittäjän ammattitutkintoa! 

Lähitulevaisuuden suunnitelmissani on siis kevytyrittäjyys, sivutoiminen yrittäjyys, ehkä myöhemmin (toivottavasti) jopa päätoiminen yrittäjyys markkinointiviestinnän ja sisällöntuotannon parissa!

Miltä kuulostaa? Itse olen ainakin innoissani uusien ovien avautumisesta 😍

Tässä teille vielä linkki kotisivulleni uuteen blogiartikkeliini. Kirjoituksessani avaan hieman omia ajatuksiani tänään järjestettävän Osta työtä Suomeen -päivän kunniaksi.
4 kommenttia:

 1. Onnea uusille urille ja rentouttavaa joulun aikaa! On oikein terveellistä hengähtää ja pysähtyä pohtimaan mitä on tehnyt, saavuttanut ja mitä oikeasti haluaa seuraavaksi tehdä. Ikäänkuin lukisi karttaa maastossa. Teillä on lunta! Meilläkin maa peittyi hetkeksi märkään lumeen, sellaiseen lumiukkolumeen ja valaisi ympäristön, mutta taitaa sulaa pian pois. Hyvää huomista itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Kyllä meillä on jo lunta ollut hetken aikaa. Nyt täällä vesi tippuu räystäiltä ja alkaa tie näkyä lumikerroksen läpi. Saa nähdä, ehtiikö vielä sulaa kokonaan pois.

   Poista
 2. Kiitos. Oli mukava lukea. Minun tuttava on kiinnostunut aloittamaan kevytyrittäjyyden sivutoimisesti. Hän etsii siihen laskutuspalvelua. Onko sinun suunnitelmasi jo selvinnyt? Olisi mukava kuulla, kuinka nykyään menee.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hienolta. Aloititko kevytyrittäjyyden? Minuakin tuo taival kiinnostaisi. Täytyisi kuitenkin löytää luotettava laskutuspalvelu kevytyrittäjälle. Uskon, että tämä on minulle projekti joka toteutuu vuoden päästä.

  VastaaPoista

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3