sunnuntai 9. elokuuta 2015

#blogisitarina

Siis voi Apua!
Mää sain haasteen Mellulta blogista Silmukkanarkoosi.

Tämän haasteen juuret on Kototeko-blogissa, ja tarkoitus on kertoa oman bloginsa tarina ja haastaa mukaan 4 muuta blogia.Eli mikä on mun blogini tarina? Mistä tämä on lähtenyt liikkeelle, ja mitä käännekohtia on matkanvarrelle osunut?

Kaikkihan lähti siitä, kun 4v sitten hoksasin ruveta opettelemaan sukankutomisen taidon. Kohta kudoin jo paljon muutakin.
Muutama tuttava sanoi aina sillontällön, että mun pitäis laittaa itelle blogi!
Ja niin mää sitten laitoin, kesällä 2012. Itseasiassa, taidettiin laittaa siinä samassa rytäkässä Mellun kans molemmat. Tuttuja ollaan oltu siis koko tämän blogitaipaleen ajan, alkuunsa vähän vähemmän ja nykyään vähän enemmän ;-)

Alkuperäinen blogi kaatui jossain vaiheessa serverin lopetettua toimintansa. Ja blogi katosi jonnekin bittiavaruuteen reilun vuoden olemassaolonsa jälkeen.

Kyllä siinä jonkin aikaa meni viritellessä ajatusta uudesta blogista. Ensimmäistä en kauheesti ollut jaksanut loppuajasta enää päivitelläkään. Siinä oli niska-hartiavaivat pahimmillaan silloin, ja väsyksissä olin muutenkin. Mutta silti se blogi oli semmonen oma paikka purkautua. Ja tulikin siellä mieltä purettua :-)

En muista, mistä sen lopullisen sysäyksen uudelle blogille sain. Tutkailin jonkin aikaa, mikä olisi hyvä kanava alkaa blogia kehittää. Bloggerin huomasin suosituksi ja luotettavaksi, ja tänne minä päätin sitten kotiutua lokakuussa 2013.

Tämä uusi blogi taisi olla myös eräänlainen uusi alku muutoinkin omassa voinnissani. Siinä vaiheessa olinkin jo tyytyväinen, että sain aloittaa kirjoittamisen puhtaalta pöydältä, ja tietyt asiat katosivat vanhan blogin myötä sinne bittiavaruuteen :-)
Onneksi tuo vanha blogi vielä sen aikaa pysyi voimissaan, että sain sieltä siirrettyä kuvia ja asiaa tänne talteen.

Tämän blogin www-osote ja nimi olivat alkuunsa mietinnässä ja hukassa. "Käsitöitä ja muuta mukavaa" keksin blogille työnimeksi. Joka alkoi kuitenkin vakiintua käyttöön. Siihen asti, kunnes huomasin toisenkin blogin olevan samalla nimellä. Ja kun se toinen blogi oli "vanhempi", vaihdoin nimen nykyiseksi "Elämän&langan fiilistelyksi". Tämähän kuvaakin hienosti mun blogin luonnetta ;-)

Omana käsityöpäiväkirjanani blogin aloitin. Ajan myötä blogi on hakenut suuntaansa, muuntautunut, ruvennut väläyttelemään vilahduksia mun ja perheeni elämästä. Omana päiväkirjanani edelleen tätä kirjottelen, mutta kaikkein salaisimmat kiemurat pidän kuitenkin ihan oman perheemme tietona ;-)
Pakkohan tässä on yrittää miettiä, kuinka paljon haluan meidän elämästämme ja minusta itsestäni paljastaa. Teitä lukijoita on kuitenkin tullut aika paljon, ja tiedän siellä tuttujenkin kurkkivan ;-)

Samalla tässä huomasin, että mun blogihan täyttää lokakuussa jo 2 vuotta <3
Sen kunniaksi tulee olemaan jotain jännää luvassa, pysykäähän edelleen kuulolla ;-)Niin ja tarkotus siis oli haastaa mukaan vielä neljä blogia. Katotaas...
Ja mää en halua ketään "pakottaa", eli jos tuntuu, niin saa kieltäytyä ilman mitään kummempia syitä. Kunhan ilmoittaa sen kommentilla, niin pysyn ajantasalla <3
1. Hipsulaisen Helmeilyt
2. Pipon ytimestä
3. Silmukan saalistus
4. Tunnelmia elämästä
 


Ohjeet (jotka saa kopioida omaan blogiin);

1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. 12 kommenttia:

 1. Mullakin itteasiassa on mietinnössä uus nimi blogille kun neulomania nimellä löytyy blogi. :) kiva kun vastasit haasteeseen. Ja mä muistan ku kyselit miten kantapää tehdään. Nykyään sulla vaan puikot savuaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puikot sauhuten! Sehän se oli sen ekan blogin nimi! :-D

   Poista
  2. Oli vai? 😂 osuva nimi. 😂 😂

   Poista
 2. Kiitos avusta, nyt on mieluisampi nimi mun blogille <3

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs nyt lykkäsit haasteen. =) Kattotaan jos tuossa jotain saan aikaan kunhan tää juniorin koulu saadaan alkamaan, että saan ajatukset muualle kun siihen hermoiluun. ;P Olihan niin voittaja äiti fiilis, kun eilen kävin läpi niitä papereita mitä sieltä on tullut ja tietysti just se mistä näkyy moneltako alkaa on menny hukkaan... onneksi tuli sitten Wilman kautta viestiä ja tarkennusta huomis aamuun niin ei tarvinnu tänään alkaa soitteleen ja kyseleen. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, koulun alkaminen... Meillähän poika menee huomenna tokalle.
   Tänään oli ekaa kertaa reilun tunnin yksin mummun luona, ja käveli sitten ominpäin mummua vastaan töistä.
   Huomenna poika aikoo ekaa kertaa kävellä yksin iltsusta mummun paikkaan ja sit vielä olla taas reilun tunnin siellä yksin. Toivottavasti saa oven avaimella auki, ja ku ruokaki pitäis saada yksin lämmitettyä.
   Sniif... niin ne vaan kasvaa <3

   Poista
  2. Kesti vähän aikaa vastata, mutta nyt se olis julkaistuna. =)

   Poista
 4. Hauska haaste kyllä! Miulla kyllä tosin tulis niin lyhyt ja tylsä tarina, että taidan nyt valitettavasti jättää tämän tekemättä. Toivottavasti et pety! Kun miulle blogi starttas vaan käsityöinnostuksesta ja ei oo kauheen isoja kommervenkkejä tapahtunu :D Mut kiitos kuitenki ku haastoit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, en mää pety. Ymmärrän kyllä, ellet halua mukaan. Yritän sitten keksiä jonkun muun tilallesi.
   Kiitos kuitenkin kun ilmoitit <3

   Poista
 5. Kiitos haasteesta! :) Blogin menneisyyttä on tullut nosteltua esiin kerran ennenkin haasteen merkeissä, mutta voisin siitä huolimatta osallistua tähän haasteeseen! :)

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoista luettavaa! Ja toi koulun alku... Tätä mamma stressaa Wilma ja sen tuhat,viestiä ja toimenpiteitäni
  vaativaa juttua, kun on 2 lasta Wilmassa. Ja vielä yks Kermitissäkin.

  VastaaPoista

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3