sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Mikä käsityö olet?

Virveriikan blogista bongasin hauskan testin: Mikä käsityö olet?

Olet reipas räsymatto. 
Näet uusia mahdollisuuksia kaikkialla ja nautit, kun keksit uutta käyttöä vanhoille materiaaleille. Tykkäät tehdä reilulla otteella, sentti on mittanauhassasi pienin mitta. Mutta mitä sitä turhaan jännittämään, eikös tässä pitänyt saada valmista ja nauttia tekemisestä?

Osaltaan ehkä tunnistan itseni, osaltaan en.
Vanhojen materiaalien hyötykäyttö on kyllä lähellä sydäntäni, mutta harvemmin jaksan (=viitsin) itse kehitellä uutta käyttötarkoitusta. Enemmän se on mun mieheni hommaa :-)
Ja että reilulla otteella... No joo, ehkä toisaalta. Vaikka toisaalta osaan kyllä olla liiankin pikkutarkka.
Mutta tekemisestä kyllä nautin suunnattomasti, ja valmista pitää tulla :-D

Paitsi, että nyt ei oo mitään valmistunu viime aikoina.
Katselin tuolta, että 18.12. oon laittanu kuvan teemukista ja keskeneräisestä sukasta. 
Tuon sukan oon saanu valmiiksi, ja toiseenkin jo varren. Hitaanlaista on, kun on tarvinu pariinki otteeseen jo purkaa tuota toista sukkaa, kun ei raidat meinaa täsmätä. Kyllä ne kerät samaa värjäyserää on. Taitaa olla ongelma mun käsialassa; pienikin ero tiukkuudessa, niin kohta heittää raita silminnähtävästi.
Ei se mitään haittais, jos omalle porukalle olisin tekemässä, mutta sukkien saaja on sen verran vieraampi, että haluttaa tehdä täydellistä jälkeä ;-)

5 kommenttia:

 1. Muksa testi :D terv. Villiintynyt Villapaita
  (Ei ole aikaa, paikkaa eikä hetkeä, mihin käsityöt eivät mielestäsi sopisi. Olet kokeillut jo lähes kaikkea, mutta janoat koko ajan uutta. Olipa työ suuri tai pieni, olet aina yhtä innoissasi, kun se valmistuu.)

  VastaaPoista
 2. Minäkin tein tuon testin fb:n puolella ja olen pikkutarkka pitsiliina.
  Kyllä minä sullekin ne kintaat palkinnoksi löydän. Tuolla on jokunen pari varastoon kudottuja. En nyt saa kuvaa laitettua mutta olkoon yllätys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tykkään yllätyksistä <3
   Kinttaille on kyllä tarvetta, sormia ku meinaa aina viluttaa.

   Poista
 3. Onnistuskohan se huovutettujen venytys, jos kastelis ihan märäksi ja yrittäisi venyttää. Kyllä noi pojan tossutkin aika pienet oli kun koneesta otin. Pesin pienen pyykkimäärän kanssa 40 asteessa tunnin verran ja päälle 1000 kierroksen linkous. Se tuo linkomäärä taitaa olla vähän liian suuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otinkin jo vinkkiä vastaan ja kokeilin venytellä huuhteluaineveden kera. Kyllä ne jonkinverran venyivät, mutta eivät tarpeeksi minun käsiini :-D
   Eiköhän ne jollekki muulle vielä sovi. Pitää vähän tuunata vielä, ja kokeilla tyrkyttää uudemman kerran omalle tyttärelleni <3
   Kiitoksia neuvosta :-)

   Poista

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3