maanantai 10. heinäkuuta 2017

Olen saanut KESÄKASSIN!

Osallistuin tänä kesänä jo neljännen kerran RedDragonin järjestämään Kesäkassi-vaihtoon. Tarkoituksena on tehdä kesäkassi jollekin, ja saada kesäkassi joltain muulta.

Itse sain oman kassini Repulta jo jonkin aikaa sitten. Viime perjantaina olisi jo ollut lupa postata kassi blogiin, mutta valitettavasti en lomakiireiltäni ole aiemmin ehtinyt.

Kassi on tosi hauska ja käytännöllinen putkikassi!
Kassi on vetoketjulla suljettava ja pieniä vetskaritaskuja löytyy molemmista päädyistä sekä sisältä. Sisällä on lisäksi klipsillinen kiinnitysnauha vaikkapa avaimille taikka muille tärkeille pikkutavaroille.
Kassin lisäksi paketista löytyi paljon muutakin 😍
Kuva on nyt poikittain, mut eihän se haittaa 😀
Siellä oli lankaa, kahvia, suklaata ja servettejä 😍
Ja tietysti kortti.


Kiitos Repulle tästä kivasta kassista ja ihanasta piristyspaketista!
Kahvi on jo juotu ja suklaa syöty. Kassi ja servetit lähtevät mukaan kun ensi viikolla lähdemme käymään vähän lomailemassa 😊


Itse tekemäni kassi ei ole vielä ehtinyt perille saajalleen, joten sitä en vielä paljasta.
Postin tietojen mukaan paketin pitäisi tavoittaa vastaanottajansa huomenissa 😉


3 kommenttia:

  1. Paljon kiitoksia taidokkaasti tehdystä ihanasta ja käytännöllisestä kesäkassista sekä lisukkeista. Sain paketin tänään ja se löytyy blogistani : www.aarreaukusti.blogspot.fi. Kyllä oli mukava paketti!

    VastaaPoista
  2. Paljon kiitoksia taidokkaasti tehdystä ihanasta ja käytännöllisestä kesäkassista sekä lisukkeista. Sain paketin tänään ja se löytyy blogistani : www.aarreaukusti.blogspot.fi. Kyllä oli mukava paketti!

    VastaaPoista

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3