perjantai 5. syyskuuta 2014

Puikkoja tarjolla

Minä oon aikasemminki puhunu tästä, mutta muistuttelenpas uudestaan...
Mietin, että kunhan noita lukijoita löytyy lisää, niin arvontaa olis tulossa. Varttisadasta lukijastahan minä oon arvonnan luvannu. Eli kaks puuttuis vielä ;-)

Toivottavasti miun ihanaisella SNY:llä siellä ei nyt mene ihan senssit sekaisin, mutta minä tässä eräänä päivänä totesin, ettei Novitan metallisilla sukkapuikoilla suostu mun kädet enää tekemään yhtään mitään.
Tai no totuttelua vaatis kovasti, kun oon nyt tottunu puisilla ja bambuisilla tekemään. Ja kädet on nyt sopeutuneet 15 senttisiin. Ne Novitan 20cm metalliset tuntui käsissä ihan hullunkurisilta :-D

Eli kunhan ne kaksi lukijaa vielä tänne tiensä löytää, ja arvonnan pääsen laittamaan pystyyn, niin ainakin noita Novitan sukkapuikkoja sinne voittopakettiin laitan (mikäli sen tulevan arvonnan voittaja ei sitten hanttiin pistä). Ja toki vielä jotain ylläripylläriäkin, nehän on aina tervetulleita, eiks nii?

Nyt mää lähen jatkamaan askarteluja tyttären kanssa, ja odottelemaan poitsua koulusta kotiin. Isäntä lähtikin iltavuoroon ja mulla on vapaapäivä. Ja onhan mulla jopa koko viikonloppu vapaata.
Laatuaikaa <3

No, laitan mää vielä yhden kuvanki tähänki postaukseen.
Lisää tiskirättilankoja:


Harmikseni onnistuin vahingossa tilaamaan nuo oikean reunan oranssin ja violetin tismalleen samaa sävyä, mitä mulla jo oli :-(
Mutta nättejä nekin on, eli eipä tuo niin vakavaa oo :-D

8 kommenttia:

 1. Lanka on niin ihanaa, olen neulonut siitä muutaman sytomyssyn. Puikkoasiasta sanoisin, että monenlaisia puikkoja on hyvä olla, ne eivät pilaannu. Kas lankojakin on monenlaisia ja Novita toimii oikein hyvin esimerkiksi karhealla, värjätyllä villalla, joka on oikein lämmintä. Kuvaamasi puikot ovat kyllä sitten puikkojen aatelia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä muutamat Novitat itsellenikin jätän, mutta tuskin tarvitsen kovin montaa sarjaa samankoon sukkapuikkoja ;-)
   Mun langoistani taitaa tulla niitä tiskirättejä. Oon kyllä tykästyny niihin <3

   Poista
 2. Minä en omista kuin yhdet puiset puikot, mutta niitä sitten säästelenkin enkä raski käyttää =) Tuntuu kyllä että sukkapuikkoja ei koskaan ole tarpeeksi, johtuiskohan siitä, että aina tulee vaan aloitettua uutta ja uutta ennenkuin entisetkään on valmiina. Toivottavasti ne kaksi lukijaa ilmestyy äkkiä, että pääsee koittamaan arpaonneaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otahan vaan reilusti puupuikot käyttöön :-)
   Kyllä tänne jo yksi lukija tuli lisää, eli yksi enää puuttuu.

   Poista
 3. Ihania lankoja. Minä jo sieluni silmillä näen mitä noista tekisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän loihtisit noista varmaan jonkun upean tunikan tai mekon <3
   Minä en viitsi, vaan tyydyn niihin rätteihin :-D
   Tiskirätit on kyllä oikein mainio lahjaidea.

   Poista
 4. Ei huolta. �� Huomenna pitäisi olla paketti valmis matkaan. Puisia puikkoja itsekkin käytän. Kauniita lankoja, noilla voi vain onnistua. Kauniita syyspäiviä sinulle ja perheellesi toivottelen!
  terveisin Snysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, enhän mää malta enää oottaa. Jännittää jo kahta kauheammin :-D
   Kiitos toivotuksista.
   Ja mukava tietää, että vierailet täällä <3

   Poista

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3