lauantai 19. lokakuuta 2013

Vanhan blogin kertausta, heinäkuu 2012

Tällasta olin ihan ensimmäiseen blogitekstiini kirjotellu käsityöharrastuksestani :


     "Vaikka tätä käsityöharrastusta mulla on takana vasta vajaa vuosi, on pelkästään sukkia jo kertynyt lähemmäs 100 paria, laskut on mennyt sekaisin jo ajat sitten. Tekeleitä on tullut väsättyä oman perheen tarpeisiin, sukulaisille ja ystäville. Lahjaksi on monet saaneet lämmintä ylle, ja tilauksestakin oon tehnyt. Varan vuoksi varastoon en oo tehny mitään, koska musta on mukava tehdä niin, että tiedän heti alusta lähtien, kenelle teen.
En osaa sanoa, mistä tämä puikkoharrastus lähti. Joku ihmeellinen älynväläys se oli, ku viime syksynä rupesin kokeilemaan, vieläkö sujuu kantapään teko 20 vuoden jälkeen. Kyllä siinä sai sohvan nurkassa istuskella yöllä puoli 5 asti, purkaa 3 kertaa ja tutkia ohjeita netistä, lankakerän vyötteestä sekä anopin tekemistä sukista. Siitä se vain sitten lähti.
Mitään kovin kummoisia ja monimutkaisia juttuja en oo kokeillu, enkä suoraan sanottuna usko kärsivällisyyteni riittävänkään. Mutta jos tässä blogin myötä innostuis kokeilemaan."

Omille lapsille säärystimiä:
Sitten olis parit pitkät villasukat, ja minun ikioma joulupipo :-) :Ja seuraavana tuli säärystintä, kämmekkäitä ja sukat aikuisten koossa, sekä pipo+kaulahuivi tyttärelleni:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3