Minä

Liitän tähän uuteen blogiin esittelyn itsestäni, jonka kirjoitin silloin joskus, kun edellisen blogini perustin. Loppuun laitan vähän päivitystä, mikä on muuttunut ajan mukana :-)

Kuka minä olen? Siinäpä kysymys. Mutta kokeilenpa kuitenkin jotain kertoilla.
Tämmönen 31-vuotias, kaupallisen koulutuksen omaava maalaistyttö olen pohjoiselta Pohjois-Pohjanmaalta. Kotiäitinä toimin tällä hetkellä, seuranani 5v poika ja 2v tyttö. Kovasti tilailevat sukkia ja säärystimiä, väritki kertovat valmiiksi, mistä täytyy tehdä. Ihania, rakkaita, vilkkaita, välillä vähän liiankin omatoimisia ipanoita.
Saman katon alta löytyy myös työssäkäyvä, metsästystä harrastava isäntä. Ja koirakin, mutta se ei metsällä käy, vaan vahtii taloa ja perhettä.
Meidän perhe asuu tällaisessa vanhahkossa omakotitalossa maaseudulla. Pihaan ei näy naapureita, eikä mitään muutakaan elämää, satunnaisia metsäneläimiä lukuunottamatta. Viimeksi bongattiin lasten kanssa kettu keskellä pihaa. Ihan siis rauhassa saadaan elellä ja oleilla.
Kodin ja perheen ohella melkein kaiken vapaa-aikani kulutan kutomalla. Kutomista se meilläpäin on, mutta myös neulomisena tunnetaan. Löysin tämän harrastuksen viime syksynä, ja hurahdin siihen aivan totaalisesti. Sitä ennen en ollutkaan kutonut, kuin peruskoulussa ne pakolliset sukat ja lapaset. Pakkopullaa se silloin oli. Nyt on tullut tehtyä sukkia valtavat määrät, säärystimiä, kaulahuiveja, ponchoja, pipoja, lapasia, hame tytölle, sekä pusero aikuiselle naiselle. Pääasiassa kudon, mutta myös virkkaamista olen kokeillut. Sekin kiinnostaa, jos vain kutimiltani ehtisin.
Kutominen on mulle hermolepoa. Mikäs onkaan mukavampaa, kuin talvi-iltana laittaa illalla lapset nukkumaan ja istua itse rauhassa kutimien kanssa sohvalle, kun leivinuunissa loimuaa tuli.
No siinäpä oli jotain. Sellainen minä olen ja sitä minä teen.

Laitanpas hiukkasen päivitystä, 7.10.2012
Kerroin tuolla esittelyni alussa “toimivani” kotiäitinä. No, viikon päästä minusta tuleekin työssäkäyvä äiti 😀 . Myyjättäreksi lähden kivalle pienelle kirpparille, ja lapset pääsevät touhuilemaan päiväkotiin 😀

Hiukkasen taas päivitystä, 13.10.2013
Tässä on jo työpaikkaki ehtiny vaihtua. Nykyään oon semmosena vakituisena osa-aikasena sellasessa iki-ihanassa pikku-putiikissa. Meillä myydään laadukkaita kenkiä, ja kaikkea muuta iki-ihanaa <3. Aivan kuin toinen koti mulle <3

Tätä uutta blogia perustaessani olen  jo 32-vuotias, ja lapsetkin ovat kasvaneet samaan tahtiin :-) . Poika on jo 6v ja eskarissa, tyttö 3v päiväkotilainen.

26.1.2019
Edelleen minä täällä pyörin. Ikää on jo enemmän 😁
Lapset on 5.- ja 2.-luokilla, ja minä teen osa-aikaisen myyjän työtä edelleen siellä samaisessa pikkuputiikissa. Edelleen tykkään 😊
Joulukuussa aloitin myös opiskelun, markkinointiviestinnän ammattitutkintoa ja visuaalisen markkinoinnin osaamisalaa. Visualistiksi haluan valmistua 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3