tiistai 18. lokakuuta 2016

SNY - lokakuu 2016

LOKAKUU


 - Lähetä jokin pieni esine, tarvike tai materiaali ja haasta pariasi hyödyntämään se. (tarkoituksena esim. napit, nauhat, kankaanpalat, jne)
- Haasteena myös kasata paketti Taikapallo-ideana. (tarkistakaa parinne tiedoista, jos toiveena on siltikin, ettei kasata taikapalloksi)
- Lankaa vähintään 100g + lisäksi muut tarvikkeet (lue yllä oleva)
- Google: Magic yarn ball


**********************************************
Sain tänään lokakuun paketin Salaiselta NeuleYstävältäni.
Tämäkin paketti aiheutti jännitystä ja odottelua, kuten edellinenkin. Eri syystä kuitenkin...
Ensimmäinen pakettihan ehti olla postissa jonkin aikaa, kunnes emo kyseli minulta, onko pakettia tullut. Siitähän ei siis ollut tullut saapumisilmoitusta minulle.
No mutta, tämän paketin kanssa tilanne oli täysin toinen! 
Postin sovellus puhelimessa ilmoitteli rekisteröidystä paketista jo viime viikon lopuilla. Ja tiesi vielä kertoa paketin arvioiduksi saapumisajaksi vasta tiistaina!
Hehheh, minäkö malttamaton :-D
Joka tapauksessa, tänään hain paketin. Ja olihan se taas mahtava!!!
Salen kassalla jo piti ääneen mainita, että jopas onki nätti paketti!

Sisältö oli vielä nätimpi!
Ihana, syksyisen värinen Halloween-paketti! Näin sanoin lapsille heti kun sain laatikon kannen auki ja tavarat ulos laatikosta :-D

Kassinkahvan mun SNY oli laittanu mulle haasteeksi hyödyntää. Kyllä mää sen jossain vaiheessa hyödynnänkin. Kunhan joku sopiva idea putkahtaa mieleen ;-)
Lapset tietysti varasivat ötökkä-löllö-karkit itselleen (ja kyllä mää ne ihan suosiolla luovutinki :-D ).
Ja nuo kurpitsakynttilät löysi heti paikkansa lasten omista, PartyLiten tuikkukipoista:


Tässä vaiheessa kattelin, että upean oranssi Salla huutaa päästä mulle sukiksi! Teeteen langoista Pallas ja Tundra-alpakkasukkalanka on mulle ennestään tuttuja, Sallaa ei oo kokeillu ennen. Tuntuu pehmeältä <3

Sitte kattelin myös, että taikapallo on keritty Novitan 7 Veljestä Polarikseen, JIPPII!!! Ja on kyllä kauniin värinenki <3
Polariski huutaa päästä mun sukiksi...

Suklaarusinat syön ihan ite! (Taikka sitte en, ku tyttö niitä jo mutustaa, luvan kanssa kuitenkin...)

Ja sitten nuo kämmekkäät... Iiiihanan pehmoiset ja lämpimän tuntuiset. Uusi tuttavuus tämäkin lanka: Cewec Verona Fine, 53% villaa ja 47% akryylia.
Ja se väriki on näissä upea <3
Nämä muuten sopiiki tosi hyvin yhteen mun ekan tekemäni ja kovassa käytössä olevan Revontulen kans! Mulla ei ollutkaan siihen sopivia kämmekkäitä!
Ja kämmekkäitähän mää käytän talviaikaan todella paljon myös sisällä, ja töissäkin <3


Eka kuva on pojan ottama, toka tytön...


Siis ihan huippu-paketti!

Eikä se ees vielä siihen loppunu, ku sitte oli vielä se taikapallo!!!


Virkkuukoukku-avaimenperä. Ihana ja käytännöllinen. Samanlainen mulla jo roikkuuki avaimissa, kun sain syksyn 2014 kierroksella Hipsulaiselta. Mutta nytpähän saan toisen pitää kässäpöydälläni, kun oon huomannu, että siinäkin on tarvetta tämmöselle ;-)
Puikonsuojat, näitä tarttee aina!
Huulirasva. Mullapa ei ollutkaan. Tytär yritti tän omia itselleen, mutta en antanu <3
Digitaalinen kerroslaskuri. Oon näitä nähny ja viime kevään kierroksella laitoin omalle parilleni. Mutta ite en oo päässy vielä testaamaan.
Ja sitte vielä tuo iki-ihana Paavo Puiccomitta, jollaisia oon verkkokauppojen sivuilla monet kerrat ihastellut, mutta en oo raskinu ostaa :-D

Hurjan upea paketti! Mielettömän paljon kiitoksia tästäkin paketista!
Et olis kyllä voinu osuvampaa pakettia mulle nyt kasatakaan <3

Nyt mää rupean pohtimaan, mitä mää noista langoista teen! Kumpiki haluaa mulle sukiksi, enkä halua sekottaa noita keskenäänkään. Vaan ku kyllä mulla niitä sukkia riittää sen verran, ettei olis tarvetta enemmille! Mutta eihän niitä kyllä liikaakaan vaan voi olla ;-)


***************************************

P.S. Nyt näyttää fontit ja kirjainten koot heittelevän ihan kummallisesti, eikä mun näköjään auta ees yrittää muuttaa niitä... Joten koittakaa kestää :-D


6 kommenttia:

 1. Oho, olipas siinä. Aivan ihana. Ja langoissa upeat värit!

  VastaaPoista
 2. Olen iloinen että paketti tällä kertaa löysi perille ongelmitta, ja ilmeisesti oli mieleinenkin. Kämmekkäätkin näyttävät sopivan :) Ötökkäkarkit laitoinkin pakettiin vähän lapsiasi ajatellen. Onnistun näköjään joka kerta laittamaan mukaan jotain mitä sinulla jo on, vaikka yritin käydä täällä vakoilemassa. Sukat kuluvat käytössä, ei niitä voi olla liikaa ;)
  Mukavaa loppuviikkoa! Terveisin SNY:si

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta nämä virkkuukoukku-avaimenperät onki kyllä ihan huippuja! Niitä saa ollakki kaks; yks mukana kulkemaan ja yks kässänurkkauksessa olemaan ;-)
   Kyllä tykkään paketista kovasti! Halloweenia on jo puikoilla muotoutumassa <3
   Kiitokset!

   Poista

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3