tiistai 17. toukokuuta 2016

Ompelee, ompelee... edelleen

Mun ikioma, just mun näkönen piponi <3  *********************************************************Muutama pipo ja muutama panta on tullut taas tehtyä.
Sukat ei etene. Mutta mää taisin huomata siihen syynki! Kun se kutominen on taas tuntunut niskassa huonolta, ja silmät väsyy samaan tahtiin niskan kanssa.
Tänään kävin tarkistuttamassa näön, ja sieltä löytyikin jotain silmien väsymisen ja siristelytarpeen selittävää. Hajataittoisuus on hieman lisääntynyt, sekä piilokarsastus tarvitsee prismakorjausta laseihin, koska omat silmien liikuttajalihakset ei jaksa tuota piilokarsastusta korjata.
Että uusia laseja ootellessa... Pari viikkoa menee...


****************************************************

Määpäs muuten piirtelin vähän pikkuisia kuvasia, joita voisin näihin mun ompeluksiini silitysarkeista leikattuina kuvina lisäillä.
Ihan vaan semmosia yksinkertaisia, jotka on helppo leikata siitä arkista.Ja niitä arkkejahan löytyyki mun varastostani muutamiakin erilaisia.


 
********************************************************

Ja sit tässä eräänä päivänä posti toi mulle myös nauhaa!!!!!
Ihania! Nyt ku vielä keksis, mihin mää näitä rupeaisin kiinnittelemään ;-)
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Olisin halunnu pipoihin semmosia saumaan ommeltavia merkkejä, mutta valitettavasti budjetti ei niihin nyt riittänyt.
      Nämä ei aivan siihen tarkoitukseen toimi, kun pitää ommella kiinni molemmista päistä, eivätkä sitten jousta. Mutta jospa kasseihin. Taikka hattuihin, josta jo koeversion surautin, tyttären päähän sopivan ;-)

      Poista

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3