torstai 3. maaliskuuta 2016

Mun kaappi

Määpä sain tässä yhtenä päivänä sähköpostia, mun Salaiselta NeuleYstävältäni <3
Mukana oli aivan ihana ja upea sukkaohje! Kiitokset siitä!

Tuli kova halu aloittaa ne sukat heti! :-D
Mietiskelin, että mulla ei kylläkään oo sopivaa lankaa, yksväristä 7 Veikkaa tarpeeksi :-D
Kaupan kautta tulin kotia ja nyt on sopivaa lankaa.

Mutta en mää oo nyt jaksanu kutoa oikeestaan mitään. Töitä on nyt riittäny tämmöselle osa-aikaselle työntekijälle vähän enemmän, ja kotiasiatki on menneet aika hektistä tahtia. Väsyttämään on pistäny.
Pojalle pieni muksahdus oli koulussa yks päivä sattunu, ja rupes illalla itkemään päänsärkyä ja oksensikin. Eli siinä meni yö valvoessa ja lasta vähän väliä herätellessä. Onneksi meni sillä ohi, ettei tarvinnu päivystykseen lähtä kuskaamaan.
Ja tyttö tässä on korviaan potenut marraskuisen vesirokon jälkeen. Nyt alkoi taas alkuviikosta valittaa korvakipua. Siinä oli taas miettimistä ja järjestelyä, että missä käytetään näytillä ja millon ja kuka käyttää... Onneksi ei ollut tulehdus uusinut, vaan vaikkua oli vain kertynyt niin paljon.
Ja siinä vielä samaan syssyyn työpäiviä ja lasten hoitoaikailmoituksia sunmuuta.
Onneksi nyt on kaks päivää vapaata, lauantaina vielä lyhkänen työpäivä ja sit on reilun viikon mittainen TALVILOMA!!! Ja vielä samaan aikaan ku lasten hiihtoloma <3

Mut arvatkaas vaan mikä oli fiilis, ku eilen töistä tullessani näin isännän tuunanneen meidän CD-levyille alunperin tehtyä seinäkaappia!
Siis tää kaappi on isännän tekemä. Massiivipuuta ja tummahkot savulasit. Tässä oli neljä tasoa, ja tää oli vielä eilen aamulla ihan täynnä CD-levyjä.
Mut eipä oo enää!
Sanotaas nyt vielä, että tuo alapuolella oleva kaappikin on isännän tekemä. Alunperin tehty lasten hoitopöydäksi esikoiselle. Päällä oli irrotettava puinen taso, mutta se on poistettu käytöstä jo vuosia sitten.
Niin juu, ja vielä tuo mun kaapin päällä oleva puinen radiokin on isäntä tehny joskus, olikohan ala-asteella. Ja ihan on toimivaksi kapistukseksi tehty, tämän hetkistä toimivuutta en tiiä :-D

Ja sit vielä tuo pieni kulmahylly tuossa mun "harrastekaapin" vieressä on mun isän tekemä <3
Hänkin joskus innostui jotain puutöitä kokeilemaan. Makkarissakin meillä on yksi isän tekemä seinähyllykkö <3

Mut kattokaas ny!
****************************************************

Sitte vielä pikkuinen mainos:
Silmukkanarkoosin blogissa on synttäriarvonta käynnissä. Menkää ihmeessä joutuin osallistumaan!


8 kommenttia:

 1. Sny.si täällä taas kurkkimassa MOI. :) Ompa hieno kaappi. Mukavaa että pidit ohjeesta. Lisää yllätyksiä tiedossa lähipäivinä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta MOI :-D
   Yksi yllätys kotiutuikin juuri, mutta enpäs ehtinyt vielä avaamaan :-D
   Postausta tiedossa siis illemmalla ;-)

   Poista
 2. Onpas sinulla kätevä isäntä. Tuollainen kaappi pitäisi jokaisella olla.

  VastaaPoista
 3. Upea kaappi ja vielä upeampi kaapin sisältö!

  VastaaPoista
 4. WAU!!! Mä oon kyllä ihan pikkusen kade nyt, myönnän. Hmm... auttaiskohan näyttää tämä miehelle, jos se kehittelis mullekkin oman kuapin... tai sitten on sitä mieltä, että mulla on kaappia ja laatikkoa vaikka vähän muillekkin antaa ja kehottaa pienentämään varastoja. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuota... isännällä oli taka-ajatus kyllä. Meinaa, että kun mulla on nyt oma harrastekaappini esillä, niin pitää hänenkin saada omansa, eli asekaappinsa tuoda varastosta sisätiloihin :-D
   Mut ei siinä, nätti kaappi sekin on, samaa tyyliä kuin tuo pikkukaappi tuossa mun kaapin alla. Eli myös sen asekaappi on isäntä itte tehny. Lukollinen on, tottakai.

   Poista

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3