torstai 29. tammikuuta 2015

Seeprasta säärystimiksi

Juu-uh, kyllä tulee 4mm puikoilla 7 Veikasta nopeasti valmista :-D

Tällä kertaa Novitan Viidakon seepraa ja laatikon kätköistä kaivettua petroolinsinistä 7 Veikkaa.
Olikos tuo petrooli värikartalla viime vaiko toissa talvena? Yhden kerän joskus ostin, ja ilmeisesti se tuolla laatikossa odotteli juurikin tätä seepraa kaveriksi :-)

Säärystimet, ihan itselleni <3
Mietiskelin, että oon tykänny nyt käyttää säärystimiä. Eikä mulla ollu ku yhdet hyvän malliset, viininpunaset. Nehän ei tietenkään sovi mun petroolien sammareiden kanssa, varsinkaan valkoisten tai sinisten kenkien kanssa. Ja sitten vielä, jos sattuu olemaan semmonen fiilis, että haluanki samaan syssyyn laittaa nuo mun kakkoslasit päähän. Jotka siis sattuu olemaan musta-turkoosit.
Mulla ku vaihtelee usein sellaset sinisävyiset, tai fuksia-liila -sävyiset päivät, fiiliksen mukaan tietty :-D

No nyt on siis uudet säärystimetkin. Tykkään <3


Kuvissa näkyy hyvin, kuinka tuo langan kuviointi on ihan muutamasta silmukasta kiinni. Tasasesti oon tuossa kavennellu 2s kerrallaan. Alkuun tein 55s ja nilkassa on 45s. Eli 5krt 2s kavennukset tein.
Puolenvälin alapuolella tuo kuvio muuttaa kokonaan suuntaa. Toisessa säärystimessä suunnanvaihto tuli eteen, toisessa taakse.


Ja vielä yks tyttären ottama kuva. Huomatkaa taustalla näkyvä neulontanurkkaus, kahvikuppia myöten :-D


Siivonnutki oon. Matot tuuletin, vaikka lunta tulee taivaantäydeltä. Tässä nämä säärystimet valmistuivat joutuisasti siivousten lomassa.
Ja nyt tarttee lähtä leipomaan jotain. Sunnuntaina kemut ja tänään viimeinen vapaapäivä ennen sitä. Hohhoijaa! Tietää sitten la-su välisen yön leipomista ja siivoamista...


Seuraavana päivänä töihin lähdössä:

TOIMII!

4 kommenttia:

  1. Tuo seepra taitaakin tarvita jonkun toisen langan seurakseen. Sun säärystimet ja Nappikujan Annin seepra+joku muu seiska sukat ovat minusta kauniimpia mitä pelkästä seeprasta tehdyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-)
      Kyllä ehdottomasti tarvii kivan, yksvärisen kaverin.

      Poista
  2. Kauniit! Edellisen postauksen sukatkin niin lämpimiä tunteita herättäviä, rakkaudella neulottuja.

    VastaaPoista

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3