keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Jopas olikin nihkeetä!

Edellisessä postauksessani kirjottelin näin:

"Tuossa aiemmin tein aikani kuluksi miesten perussukkaa jemmalaatikkoon. Ekan sukan terän puolessavälissä iski inspiraatio! Seepra, syklaami, ja Suuren sukkakirjan kuva!
Ja mitä tekee neuloosin ja inspiraation valtaama ihminen?!? No kutoo pikasesti keskenäisen sukankärjen loppuun, jotta saa puikot vapaaksi ja pääsee toteuttamaan inspiraatiotaan!"


Miten se voiki olla niin himputin nihkeetä tehä yksväristä, HARMAATA!, perussukkaa 7 Veikasta koossa 43/44?!?
No nyt ne kuitenki on vihdoin valmiit!


Paitsi, että mää en millään jaksanu tehä tuota toistakaan sukkaa kerralla valmiiksi. Terän puolessa välissä oli aivan pakko saada edes vähän väriä puikoille.
Kaivoin taas pari lankakerää lisää pöydälle, ja 4mm bambupuikot. Noilla 4mm ku tulee pikkasen nopeammin valmista ;-)Novitan Seepraa höystettynä syklaamilla ja fuksialla 7 Veikalla.
Nämä on ehkä kokoa 38. Mittaa kannasta kärkeen on 23cm, mikä mun laskukaavan mukaan sanois, että 37. Mutta ku noilla isommilla puikoilla tuli sen verran löysää ja pehmeää neulosta, että toimis nuo munki 39 jalkaan.

Nämä pääsee nyt molemmat sukat sinne jemmalaatikkoon odottelemaan uutta kotia.

Ja nyt mää paneudun kirjaan, jonka tänään postilaatikosta kotiin toin:Siivota ja leipoakki tarttis. Sunnuntaina olis tarkotus juhlistaa 5 vuotta täyttävää tytärtä <3


2 kommenttia:

 1. Kaunis tuo seeprasyklaamiyhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin :-)
   Nyt on testissä seepra petroolinsinisen kanssa. Ihan kiva yhdistelmä sekin :-)

   Poista

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3