tiistai 2. joulukuuta 2014

Väliaikapostaus

Eipä oo tällä kertaa mitään valmista esiteltävänä. Piti kuitenki jotain ruveta kirjottelemaan, ku reilu viikko on edellisestä postauksesta kulunu.
Eli täällä ollaan, hengissä ja suht terveenä :-)

Niska jumii. Hampaita kävin paikkauttamassa perjantaina, ihan vaan kaks pienenpientä reikää yhdellä puudutuksella paikattiin. Nyt vaan mietityttää, onko tuolla ylhäälla hammas tai kaks lohjennu. Reilu viikko sitten syödessäni osui joku aika kipeästi. Ei se voinu tomaatinsiementä kummempi olla, mutta vihlas se silti. Vihlasu meni kyllä samantien ohikin, eikä oo vaivannu. Mutta ku ihan ku tuntuis terävältä ku kielellä kokeilee. Ja näyttäki lohjenneelta, kun peilin ja lampun kans tiiraa.
Kyllähän tuo puoli perjantaina kuvattiinki, eikä pikaisella vilkasulla hammaslääkäri nähny mitään vikaa. Mutta kun alahampaita hän pääasiassa katseli, enkä hoksannu erikseen tuosta kohdasta mainita hänelle.
Voiskohan se silti olla lohjennut, ja jäänyt hampilääkärillä huomaamatta?
Tai sitten mää vaan oon pikkasen ehkä vainoharhanen jo tän purukaluston kanssa X-D

Niin juu, keskiviikkona kävin taas hermoratahierojallakin. Nyt en kyllä osaa sanoa, oliko siitä mitään ihmeempää apua tähän niskaan ja hartioihin. Ehkä vähän. Tai sitten ei...
Mukava siellä kuitenki oli käydä rentoutumassa ;-)

Oon mää täällä käsitöitäkin tehny muun homman ohella. Olis mulla tuossa yhdet sukatki jo odottamassa päättelyä. Ja ne uudet Teeteen Pallakset odottelis puikkoja ja tekijää.

Ei vaan oikein oo nyt ehtiny. Jouluostoksillaki on pitäny pariin otteeseen juosta. Tai no pitäny ja pitäny... Iteppä taisin haluta :-D

Tämmöstä täällä, toivottavasti seuraavalla kertaa kirjottelen vähän pirteämmällä voinnilla ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3