perjantai 3. lokakuuta 2014

Siivouspäivä

Lankoja alkoi olla vähän jokasorttia vähän joka laatikossa. Eli siis kaipasivat pientä järjestelyä.
Ensin vaan kaikki laatikoista ulos ja laatikoiden imurointi.


Sitten neljä laatikkoa viereen ja järjestelemään.
Kaks vasemmanpuolimmaista sisältää nyt sekalaisia akryyleja, puuvillaa ja kaikkea muuta mahdollista.
Isoin, oikeanpuolimmainen takalaatikko on täynnä paksumpia sukkalankoja (siis 7 Veikka -sarjaa). Ei meinannu mahtua kansikaan kiinni.
Etummainen laatikko oikealla on ohuempia sukkalankoja. Siellä on Nallea, Fabelia, jotain Regian lankoja ja niin eespäin.



Tyttärestä oli tässä operaatiossa suuresti apua. Kuten myös eilisessäkin projektissa.


En oo vielä tainnu kertoa. Hermoratahieronta oli hyväksi tiistaina. Sinne mennessä paleli ihan sikana. Jalatki oli jäässä, kylmät "koppurat", että kipeää kävi kävelläkään.
Tunnin käsittely, ja tämä tyttö oli ku eri ihminen. Ei oo sen jälkeen palellu.
Heti tuntui, niin ku koko kroppa olis suorempi ja pehmeämpi. Hieroja katsoi heti alkuunsa, että mun lonkat on ihan epätasapainossa, "että oikastaanpa sun lonkat".
Kyllä se vaan tuntui, niinku olis kroppa oiennu, ja jalkojen "pituusero" tasaantunu :-O
Varasin heti toisenkin ajan reilun kuukauden päähän. On sen verran suosittu hieroja, että aiemmin ei aikaa saanu.

Mutta hei, älkää vaan ymmärtäkö väärin :-D .
Toki tässä on edelleen selkä ja hartiat vähän kipeät, että ei ne kaikki kivut ja vaivat kadonnu samantien. Eihän pari vuotta vaivanneet vaivat katoa yhdellä käsittelyllä, kuin salamaniskusta.
Mutta positiivisesti olen yllättynyt hermoratahieronnan tehosta, kun olo on kuin eri ihmisellä <3

9 kommenttia:

  1. Minusta tuo lankamäärä on vielä ihan kohtuullinen. Vähän voit hankkia lisääkin =D Täytyyhän neulojalla varastoa olla pahan päivän varalle =D
    Hienoa jos hieronnasta on apua. Minäkin olen aikaisemmin kokeillut monenlaista hierontaa, mutta suurin osa on saanut minut vain oksentelemaan. Ilmeisesti kuona-aineet lähteneet liikenteeseen =D Hermoratahierontakin sai vain uniseksi, höh kun mikään ei passaa. Toivottavasti sinä pääset kivuista ja säryistä pikkuhiljaa eroon.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei tuossa vielä paljoa ole, vaikka isäntä meinaaki olla erimieltä ;-)
      Kiitos toivotteluista.
      Uskoisinpa, että näistä vaivoista pääsen jossain vaiheessa, mutta sinne voi mennä aikaa. Ehkäpä valotan asiaa täälläkin jossain vaiheessa enemmän. Kunhan saan omaa mieltäni ensin setvittyä.
      Eikä siis oo mistään negatiivisesta jutusta kyse :-D

      Poista
  2. Hienoa, että sait apua niin hierontaan kuin lankojen järjestelyynkin! Voisit kyllä lähettää tyttäresi meillekin, lankaa riittää järjesteltäväksi ja isäntää ei voi asiaan vihkiä...Hän juuri mainitsi sohvapöydän täyttävästä kuormasta, että vosiko sitä jotenkin järjestellä? Jaa lankoja vai? kysyin minä...ja jatkoin neulomista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä välillä tuntuu, että voisinkin hetkeksi lähettää tämän ipanan jonnekin muuallekin järjestelemään. Sais äiti edes pienen hengähdystauon :-D
      <3

      Poista
  3. Mukavastihan sulla on lankoja, mutta hyvä niitä on välillä katsastella, niin muistuu kaikki unohtuneetki langat mieleen ja voi saada uusia inspiksiä :)
    Hyvä, että hieronta on parantanu oloa, itse olen aloittanut joogan, jolla pitäisi olla hyvä vaikutus kehoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuolta niitä "unohtuneitakin" löytyi :-D
      Kummasti ne tahtoo sekottua toisiinsa, vaikka yrittääki pitää aina tietyntyyppiset omassa laatikossaan.

      Poista
  4. Minäkin ajattelin,että ei sulla niin kauhean paljon ole lankoja. Meikäläisellä on ja meidän jälkikasvu sanoo,että jos kuolen ennen miestäni,niin hän menehtyy pian heti jälkeeni sydänkohtaukseen,jos hänelle selviää jemmojeni laajuus:D Kyllä mä niitä yritän kuluttaa,mutta...Turkista tuli iso kasa ja tänään piipahdin Käsityömessuilla.Tosi kiva,kun olet saanut apua kipuihisi ja vaivoihisi. Sellainen päivä jos on ,ettei ole kipuja,niin on kullanarvoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos intsu <3
      Täysin kivutonta päivää en ookaan nähny yli 2 vuoteen. Välillä kuitenkin vähän parempia, välillä taas huonompia. Tänään onkin taas niskat vaivannu ja päätä särkeny :-(
      Vaan oon mää noita paksumpia sukkalankoja nyt yrittänytki kuluttaa, että mahtuis kunnolla kansi kiinni. Eli ei oo ihmekään, jos jumii taas pahemmin :-D

      Poista
  5. Hienoa, että on helpotusta ollut hermoratahieronnasta. Itsellä ei onneksi pahemmin jumeja ole, mutta tuosta miehestä kyllä huomaa millasta tuskaa välistä on ja kivutonta päivää ei taida hevillä löytyä. Lisäksi muistan ajan kun migreeni oli enemmän sääntö kuin poikkeus itsellä, sillon pientä pääkipua ei edes huomannut kuin välistä silleen ohimennen ai nii mulla särki vähä päätäki tyyliin... oli niin arkipäivää se särky. Jostain syystä mulla on pieni aavistus siitä sun mietinnän aiheesta... ehkä siksi, että joskus sitä itsekkin miettinyt... mulla se vaan hmmm miten sanois... katosi itekseen juniorin jälkeen... ja nyt tajusin just, että ehkä se olikin se mun pahin migreenin lähde sillon... veti kuitenki vähän harteita jumiin ja pahat jumit pisti sitten migreenin päälle. No mutta ei mun tähän pitäny mitään elämän tarinaa kirjottaa. =)
    Mäkin siivosin varastojani keväällä ja pistin lähes viis kiloa kiertoon, nykyistä painoa en tiedä enkä haluakkaan. ;D Ei niitä onneksi ihan ylettömästi ole kuitenkaan. Yleensä sieltä vaan uupuu se mitä tarvii just siihen tiettyyn työhön. ;P

    VastaaPoista

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3