sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Perussukkapariskunta

Niitä paksumpia sukkalankoja oon yrittäny käyttää vähän vähemmäksi.
Reilu 2 kerää sieltä on nyt vähempänä.

Parit perussukat, pariskunnalle, pukinkonttiin.

Sukkien koot on ne tavallisimmat: naisten 38 ja miesten 42.
Varsi on semmonen keskipituinen, ei pitkä mutta ei ihan lyhytkään. Joustin jatkuu molemmissa jalkapöydän päällä, koska saajat tykkäävät semmosista löysemmänpuoleisista sukista.
Lankana Novitan Nostalgia ja puikot 4mm bambusukkikset.

Näiden ohella mulla on valmistunu muutama tiskirättikin, mutta niistä lisää toisella kertaa.


Nyt tulee semmosta henkilökohtasta tekstiä, mikä ei liity käsitöihin oikeastaan mitenkään.
Tää ei oo mikään pikkujuttu, ja tosiaankin pitkän aikavälin projekti. Kauheesti en halua asiasta sitten täällä "oikeassa" elämässä huudella, mutta ei tämä mikään salaisuuskaan ole, eli kyllä asian voi täälläkin ottaa puheeksi ;-)
Tässä vaan on semmonen homma, että vaikka oon tosi pitkän ajatustyön tämän asian kans tehny, niin edelleen se mietityttää/pohdituttaa/kauhistuttaa/jännityttää ja kaikkea muuta. Kuitenkin se tuntuu oikealta ratkaisulta, moneltakin kannalta ajateltuna.
Tiiän, että täällä kurkkii tuttujakin, joten ellette halua "kuulla", niin skipatkaa yli :-D


Tuolla edellisessä postauksessa oli hieman pohdintaa siitä yhdestä jutusta, mikä ehkäpä auttaisi näihin mun niska-hartiavaivoihin. Kati kertoikin aavistelevansa, mistä on kyse.
Tässä se nyt tulee: Mulla on nyt lääkärin lähete vetämässä rintojen pienennysleikkaukseen. Eli kirurgin konsultaatioon nyt ihan ensiksi oottelen pääseväni.
Jännittää...

8 kommenttia:

 1. Nyt mie olen sulle kateellinen tuosta mahdollisesta tissi leikkauksesta. Ota miun kakkulat salamatkustajina mukaan ja palauta puolta pienempinä, jooko ;)

  VastaaPoista
 2. Rakas ystävä, kunhan et tupakoi ja elät muutenkin terveellisesti, niin asia on OK. Yllättävä monelle naiselle toimenpiteestä on apua, varmasti myös Sinulle! Nämä terveysasiat ovat niin kovin henkilökohtaisia, että en ottaisi kuuleviin korviinikaan kenenkään muun kuin asiantuntijan mielipiteitä, siis terveydenhuollon ammattilaisten. Minulle voisi kyllä siirtää vähän lisää jostakin...Rohkeasti siis toimeen!

  VastaaPoista
 3. Piti vain sanomani, että onpa kauniita sukkia! En ole näin ihanaa sinistä Nostalgiaa kyllä missään nähnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinulle, Sinisen sohvan emäntä <3
   Mullahan on nämä hartiaseudun ongelmat alkaneet sen jälkeen, kun olen painoa saanut pois n. 20kg. Rintaliiveissä on silti koko pysynyt tismalleen samana koko ajan.
   Lääkäri oli myös ehdottomasti sitä mieltä, että operaatiosta olisi apua mun tilanteessani. Leikkauskriteerit kun täyttyvät ihan reippaasti.

   Tuota Nostalgiaa joskus aikanaan, olisiko pari vuotta kun tuli markkinoille, hamstrasin kolmea eri väriä: punainen, vihreä ja sininen. Ei niistä paljoa oo enää jäljellä :-D
   Jännästi nuo on kuitenkin valmiina neuleena ihan erinäköstä, ku kerällä ;-)

   Poista
 4. Hienoa, että saat kipuja kuriin. Tohtorille vain ja onnea mukaan. Tuolla aiemmin kehuit hermoratahierontaa. Olen ajatellut sitä kokeilla joskus.

  VastaaPoista
 5. Oikeen aavistelin siis. Mulla se sillon aikanaan kun lähti paino alaspäin (nykyisin siis noin 20 kg vähemmän mitä enimmillään), niin lähti just sieltä rintamuksesta ensin ja eniten, onneksi! Toivotaan, että saat helpotuksen sitä kautta ja mikäli tosiaan koko pysynyt saman niin varmasti saatkin, kyllä ne useemman kilon painaa. Yhdeltä tutulta leikattu, siitä kuitenkin aikaa jokunen vuosi mutta hurja oli paino mitä kertoi, nyt en muista mutta lähemmäs kaksi kiloa per rinta ja huomattavaa eroa ei kuitenkaan loppujen lopuksi tullut, siis näkyvästi.

  Minäki tuota nostalgiaa joskus ostin muutaman kerän, jäi siihen kun neuloin ensimmäiset sukat. vilisi joteski ikävästi mun silmissä tuo lanka. Kaunistahan se on, mut neulomisen pitää olla mukavaa myös. =)

  VastaaPoista
 6. Minulle on rintaleikkaus tehty vuonna 2007, jos haluat kirjoitella enemmän, niin kuuntelen.
  Itselle tehty myös sen takia, että helpottuisi niska-hartiaseudun ongelmat + vaatteita (paitoja) meinannut löytää ja muutenkin oma fiilis ihteä kohtaan.

  VastaaPoista

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3