maanantai 23. kesäkuuta 2014

Väriterapiaa kerrosrivinousulla

Facebookin Voihan Villasukka! -ryhmässä oon monesti ihastellut, kun siellä on ollut kuvia kerrosrivinoususukista. Ja kun ohjekin oli helppo, niin päätin kokeilla.
Värejä sen enempiä suunnittelematta laatikosta kaivautui esiin poltetun oranssin värinen Nalle Aloevera, sekä muutama pieni jämänöttönen Nalle Kukkaketoa keltaisensävyissä.
Luin ohjeen läpi ja rupesin tekemään.
Lauantai-iltana aloitin ja tänään, maanantaina, sukat tuli puoliltapäivin valmiiksi.

Pakko sanoa, että sen 4-säikeisen Fluormanian ja Novitan Kotiväki Kartanon jälkeen Nallekin tuntui paksulta langalta :-D

Ja kylläpä muuten tulikin tarpeeseen.
Uudet sukat, valmistumisen ja onnistumisen tunne, sekä väriterapia <3Ne on mun! Ikiomat!
Kauniit, just sopivat, ja niin ihanan pehmoiset jalalle <3

5 kommenttia:

 1. Ai kun ihanan pirtsakat sukat :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit. Todella hyvät tähän kylmään sateiseen ajankohtaan. Sukkien ansiosta jalkasi ovat kuin kukkaniitty.

  VastaaPoista
 3. Red Dragon, Virpi, Sinisen sohvan emäntä: Kiitos teille kaikille, minäkin tykkään näistä kovasti <3
  Suoraan puikoilta nämä tipahtivat päättelyn kautta jalkoihini, ja siinä ne ovat edelleenkin. Ollaan käyty jo yhdessä kaupassa, työpaikalla ja käytettiinpä jopa poitsu pesiskoulussakin.
  Hyvin tuntuvat pysyvän vauhdissa mukana ;-)

  VastaaPoista
 4. Enpäs olekkaan aiemmin huomannut, että meillä on näinkin paljon yhteistä, tässä blogissa oon joskus aiemminkin pyörähtänyt jonkin toisen jutun yhteydessä ja nyt sitten hokasin, että tässähän ollaan melkein naapureita :) Poijjat onkin enemmän tuttuja tuolta eskarin puolelta! Mutta samanmoiset on harrastukset, niin käsityöt, kuin kakkujen teko, ilmeisesti myös tuo pihapuoli on sielläkin jonkinlaisen kiinnostuksen kohteena....Tulkaahan meidän uusia lampaita kattoon lasten kans! .... lankaakin on tulossa, kunhan saadaan hommat rullaan ;) Matkaahan tästä ei oo ku reilu kilometri(?) välissä. t. Hanna K.

  VastaaPoista

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3