lauantai 24. toukokuuta 2014

Ei tuu valamista, ei...

Alottaa, alottaa, mutta kaikki on kesken...

Nämä sukathan on ollu valmiina jo kauan. Päätellä pitäis.


SNY:n lahjoittamaa Regian Hand-dye Effectiä oon yrittäny työstää Revontuleksi, mutta jotenki se takkuaa ja on nihkeää...


Tytölle kokeilin säärystimiäki tehä. Tyttö itse valitsi langan. Halusi vähän ohuempaa, jotta vois vilpoisempina kesäpäivinä pitää. Ei oikein sekään tunnu kivalta tehä tässä vaiheessa.


Eilen illalla sitten huvitti tulostaa eräs paitaohje, ja ottaa Kotiväki Kartanoa upouusille Addin pyöröille ja ruveta tekemään paitaa.
Tää on nyt semmonen Hipsulaisen projekti, mihin testineulojaksi lupauduin. Hän jo antoikin tuolla aiemmin luvan kertoa projektista ;-)
Ja tämä ei tunnu takkuavan ollenkaan (ainakaan tässä vaiheessa). Ohje on tosi kiva, ja semmonen mukavan helppo.
Ja ku tämän on mun elämäni eka neuletyö puuvillalangasta, niin on jännää nähdä, kuinka se käyttäytyy erilailla kuin 7 Veikat ja Nallet ;-)
Mielenkiintoinen projekti. Pari reikäriviä on jo ehtiny tulla lisää tuosta kuvanottohetkestäkin :-)


Onkohan tämä takkuaminen nyt jotain kyllästymistä noihin villasekoitelankoihin, näin kesän alkaessa. Puuvilla tuntuu paljon kivemmalta, varsinkin ku paidan malli on kivan kesäinen ;-)

Eiköhän nuo muutki tuosta pikkuhiljaa etene, jospas edes ens talveksi valmistuisivat :-D


8 kommenttia:

 1. Normaalia kesätunnelmaa, villa ei houkuta vaan kevyt hiostamaton lanka. Sateisena päivänä, kun tuntuu kylmältä kannattaa harkita villan neulomista. Suosittelisin kuitenkin noiden kauniiden sukkien päättelyä virkkuukoukulla, niin on ihanat! Saisit valmistumisen ilon, se on arvokasta. Sanoisinpa vielä, että keskeneräsiet työt ovat rikkaus, kaikilla ei ole mitä äkkiä tekisi, noin tarjolla...täytyy kyetä päättämään mitä lankaa seuraavaksi työstää ja mitä tekee. Ihanaa viikonloppua Sinulle ja perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi, kovasti lämmittää mieltä <3
   Nuo sukat tulee kyllä pääteltyä. On vaan jääneet, kun ei niillä kiire ole. Heinäkuussa jossain vaiheessa ovat lahjaksi menossa :-D
   Meillä onkin tämä viikonloppu koko perheellä vapaata, joten tästä nautitaan. Sen verran on harvinaista "herkkua" :-)

   Poista
 2. Ihania töitähän sinulla on tulossa. Joskus vain kaikki ei suju ;) Minä olen huono kestämään keskeneräisiä, joten silloin kun on tekeillä työ, joka ei suju, ei tule mitään valmista. Pitäisi vain opetella siirtymään eteenpäin. Sinun tyylisi on parempi.

  VastaaPoista
 3. Kovasti on tekeillä kaikkea, mutta varmaan lämpimät ilmatkin vaikuttaa, ettei haluta tehdä villaisia. Ihanalta näyttää tuo Kartanosta aloitettu pusero :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin :-)
   Kiva tuota Kartano-paitaa on tehäkki.

   Poista
 4. Hihih, minä olen elämäni aikana kutonut YHDEN villasukan! :) Se oli ala-asteella, koko lukuvuosi meni sen yhden sukan kutomiseen ja voi kuinka ruma siitä tulikaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noinhan se mullaki meni, kun ne pakolliset käsityöt piti opetella. Ei tästä vielä kauan ole, kun yhtäkkiä päätin ruveta opettelemaan tämänkin taidon.
   Olihan mullaki ikää jo reilut 30v siinä vaiheessa ;-)

   Poista

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3