keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Keskenjääneet vuodelta 2013

Ihan mukavasti on käsitöitä vuoden aikana valmistunut, vaikka puolet vuodesta menikin "kässälakossa" hartioiden vuoksi.
On tullut sukkia, hihoja, lapasia, huivia, pipoa, kämmekkäitä, ja vieläköhän muuta...

Mutta kun sitä pitää muka olla malttamaton alottamaan uutta, kun inspiraatio iskee...
Niinhän siinä kävi, että jotain jäi keskenkin tältä vuodelta. Noh, ei se haittaa; onpahan jotain, mistä lähteä liikkeelle ensi vuonna :-D

Huiviahan minä aloittelin jo hyvän aikaa sitten. Ostin tarjouksesta aivan upeaa lankaa, Pierre Cavallon Luotoa. Oikein mahtavan suklaanruskea, kiiltävällä lisukkeella. Yhden kerän oon kuluttanut, kaksi olisi jäljellä. Eikä tämä kaulahuivi vielä edes näytä siltä, miltä kuvittelen sen valmiina näyttävän ;-)
Meinaa vaan olla vähän raskasta kudottavaa paksuilla puikoilla. Siksi en varmaan ookaan tehny sitä ku sillontällön vähäsen.
Langan herkullinen väri ei pääse kyllä kuvassa oikeuksiinsa:Äitini ystävälle lupasin sukat jo viime talvena (vai eihän ollu jo toissatalvena...hmmmm...).
Tiedossa oli, mistä langasta kyseinen henkilö tykkäsi. Sini-valkoinen Novitan Polkka. Eihän sitä mulla enää ollu, eikä sitä mistään saanu.
Lopulta sain Novitan Neulomon kautta toiselta kanssakutojalta kaks kerää ostettua (Kiitoksia vielä, mikäli satut kurkkimaan tännekki).
Juuri noita sukkia varten oon langat säästänyt, ja nyt ne vihdoin on työn alla. Yksi sukka on jo valmis, toinenkin nilkassa tulossa.
Mahtaa olla vastaanottajalle melkoinen yllätys, luulisin jo luopuneen toivosta saada sukkansa. Jos edes muistaakaan koko asiaa :-DJa vielä piti eilen alottaa uusi työ.
Mulla on erittäin herkästi palelevat sormet. Eikä mulla oo kinttaita. Tai no, kahdet vanhat ja rikkinäiset nahkakinttaat. Ei niitä enää omaa pihaa kauempana kehtaa käyttää.
Teinhän mää jo kerran ne huovutetut Puro-lapaset, mutta ei niistä oo toivoakaan saada venytettyä mun käsiin sopivia :-(
Pirenan blogissa sitten voitin arvonnassa, ja hän kertoi kinttaat minulle postittaneensa. Suuri kiitos, minä ja vilusormeni kiitämme jo etukäteen <3
Vaikkakaan en tiedä, jos olisivatkin jo olleet postilaatikossa. Jäi nimittäin tänään posti hakematta :-O
Mutta siis että eilen päätin ruveta kokeilemaan kirjoneuletta helpon kaavan mukaan. Tällasia ruutulapasia oon nähnyt muistaakseni useammassakin blogissa, joten ohjetta en osaa näihin antaa, enkä tiedä, onko tämä malli "jonkun oma". Helpostihan sen kaavan kyllä noista näkee.
Lankoina käytin laatikostani löytyneitä vajaita keriä. Ruskea 7 Veikkaa ja punainen Opi Villasukkaa.
Värit ajattelin vähän siltä kantilta, kun ajattelin tässä jossain vaiheessa ostaa itselleni elämäni ekan, laadukkaan, kunnollisen nahkalaukun. Kauniin punainen, johon tulee ruskeasävyinen, nahkainen perhonen roikkumaan mukana. Oikeastaan se laukku on jo minulle varattuna <3Ja sitten vielä yhteenveto keskenjääneistä, kuvan muodossa: Säilyttäköön tämä vuosi sen mitä rakastat.
Tuokoon uusi sen mitä kaipaat ja
vieköön mennessään sen mitä taakkana kannat.

Tämän pienen toiveen myötä toivotan teille kaikille tutuille, vieraammille, ja satunnaisillekin kävijöille 
Oikein Mukavaa, Antoisaa, ja Onnentäyteistä Tulevaa Vuotta 2014 <3


P.S. Postauksen lähetysaikakin näytti sattuvan tismalleen keskiyölle :-D

6 kommenttia:

 1. Hyvinhän sinulla on hommat hanskassa. Kivaa vuodenjatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa vuodenjatkoa sinnekin :-)
   Lapaset pyöräytinkin jo valmiiksi.

   Poista
 2. Aina pitääkin olla monta työtä tekeillä ja tehdä niitä sitten mielialan mukaan.
  Ihanaa tätä vuotta 2014 ♥

  VastaaPoista
 3. Kyllä keskeneräisiä pitää olla vähän joka lähtöön :)

  Onnea vuoteen 2014!

  VastaaPoista
 4. Kauniit tumput ja sukat tekeillä! On hyvä olla useampi työ tekeillä, voi aina vaihtaa tunnelman mukaan ja saa valmistumisen iloa useammin. Hyvää alkanutta käsityövuotta!

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia teillekin, Anneli, Huopatossunen ja Sinisen sohvan väki :-)
  Sukatkin tulivat juuri valmiiksi. Pitänee siirtää esittelyä pikkasen myöhemmäksi, ettei aivan joka päivä tuu uutta postausta ;-)

  VastaaPoista

Sylillinen kiitoksia kommentistasi <3